19/08/2019

Jobb for 2 spleiser bedrifter med jobbsøkere

Søker bedriften din nye ansatte og ny kompetanse? Jobb for 2 tilbyr gratis kompetanseheving for jobbsøkere, kartlegger arbeidsmarkedet og kobler næringslivet på Fosen med aktuelle kandidater.


Mange bedrifter rapporterer at de ikke får tak i de «riktige» ansatte når de lyser ut stillinger. Gjennom «Jobb for 2» får bedrifter på Fosen mulighet til å møte kompetente og utvalgte tilflyttere gjennom «speed dating».

Dersom partnere, samboere og ektefeller av ansatte ikke finner jobb på Fosen, eller velger å bli værende hjemme istedenfor å pendle, risikerer næringslivet at kompetente ansatte sier opp for. For bedrifter kan dette bli kostbart i et krevende arbeidsmarked. Det er lettere å beholde eksisterende kompetanse, enn å ansette nye.

Dette ønsker Jobb for 2 å gjøre noe med. 21.-22. oktober og 18.-19. november 2019 tilbyr derfor «Jobb for 2» gratis kompetanseheving og coaching av tilflyttere og medflyttere gjennom et samlingsbasert program i regi av Manpower. Kjenner du noen potensielle jobbsøkere på Fosen? Tips de om denne siden!

I løpet av samlingen 18.-19. november vil deltagende bedrifter få tilbud om «speed dating» med aktuelle kandidater, og bedrifter og deltakere får muligheter til å presentere seg for hverandre. Les mer om hvordan din bedrift kan bruke Jobb for 2 på denne siden!

Del innlegg:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Rull til toppen